nextlog-kaavio-FI-SV SN

Uuden sukupolven LogiControl 10

Uudella tekniikalla kehitetty LogiControl 10 on sovellus, joka toimii SaaS-pohjalta (Software-as-a-Service) Internetin kautta.

Edeltäjäänsä (LogiControl Classic) edistyksellisempi LogiControl 10 tukee entistä paremmin kuljetussunnittelua ja ajojärjestelyä sekä helpottaa entisestään yrityksen hallinnollisten rutiinien hoitamista. Uudistettu järjestelmä ei tee kompromisseja käytettävyyden tai saatavuuden suhteen – tärkeintä on ollut luoda oikea työkalu oikeaan tarpeeseen.

LogiControl 10 on kehitetty palvelukeskeisellä arkkitehtuurilla (Service Oriented Architecture) Microsoft .NET teknologialla.

LogiControlin avulla voidaan tehostaa kuljetusten suunnittelua, optimoida resurssien käyttöä, pienentää kustannuksia ja turhaa paperityötä, sekä palvella asiakkaita paremmin. Järjestelmässä keskenään integroituvista moduuleista voidaan koota sopiva kokonaisuus ja myöhemmin täydentää uusilla ominaisuuksilla, kun liiketoiminta kasvaa ja kehittyy. Valitsemalla sopivia moduuleja ja ohjelma-asetuksia järjestelmä voidaan sopeuttaa erilaisille yrityksille ja siten vähentää tarvetta tehdä asiakaskohtaisia räätälöityjä ratkaisuja.