Nextlog

NextLog

Oy Nextlog Ab on perustettu vuonna 2001 ja sijaitsee Mustasaaressa, Vaasan pohjoispuolella.

15 vuoden kokemuksella kuljetusalan järjestelmäkehittäjänä ja yli 20 vuoden kuljetusalan käytännön työn kokemuksella olemme kartuttaneet taitoa ja kokemusta jota vaaditaan, pystyäksemme ymmärtämään asiakkaiden prosesseja sekä tarpeita järjestelmäominaisuuksista. Työskentelemme pitkäjänteisesti keskittyen asiakkaan tarpeisiin ja tavoitteenamme on toimittaa kokonaisratkaisuja laadukkailla tuotteilla, projektityöllä ja asiakaspalvelulla. Uskomme, että tavoitteeseen pääsee läheisellä yhteystyöllä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Meidän kohderyhmäämme kuuluvat kuljetus- ja huolintayritykset, jotka käyttävät omia tai alihankkijoiden autoja tai molempia. Asiakkaidemme joukossa on alan eri toimijoita, huomioiden yrityskokoa, suoritealaa ja maantieteellistä sijaintia. Kohderyhmäämme kuuluvat myös tuotantolaitokset ja kaupat, jotka ostavat kuljetuspalveluja, mutta suunnittelevat ja koordinoivat itse kuljetuksensa.

Suurien tietomäärien käsittely tehokkaalla tavalla on haaste kaikille yrityksille tämän päivän kovassa kilpailussa. Tämä koskee vahvasti myös logistiikkaa, jossa tavaran lisäksi tehokkaasti liikkuva tieto on suuressa osassa siinä, miten asiakas kokee laadun. Meidän tavoitteena on toimittaa järjestelmä tavara- ja tietovirtojen tehostamiseen. Uskomme, että ratkaisujemme avulla voidaan tehostaa työprosesseja, parantaa suoritettujen kuljetusten ja oheispalveluiden tasoa sekä lisätä kannattavuutta.

Tämä on mahdollista, kun asiakaslähtöinen tuotekehitys, pitkäaikainen kokemus kuljetusalalta ja järjestelmäkehityksestä yhdistetään uusimpien teknologioiden hyödyntämiseen.