Intressanta nyheter för transportföretagare!

14/08/2019

myyntireskontra-ostoreskontra-logicontrol

LogiControl utvecklas kontinuerligt och försäljnings- samt inköpsreskontra är moduler som tillkommit under det senaste året. Med hjälp av dessa kan man hantera betalningar för både försäljnings- och inköpsfakturor elektroniskt samt hämta in leverantörers e-fakturor utan manuell inmatning. Dessutom finns möjlighet att ta ut likviditetsprognoser baserat på realtidsdata från LogiControl.

 

Administration i LogiControl

I LogiControl är det enkelt att kontrollera och komplettera orders efter att transporterna är utförda.

För-Fakturering

Orders som är godkända till fakturering kompletteras och prissätts i För-Faktureringsvyn. Med hjälp av fraktsedlar som har skannats till Dokumenthanteringen kan detta arbete effektiveras eftersom fraktsedlar som kvitterats av mottagaren finns tillgängliga i realtid. Efter komplettering och prissättning kan man gruppera orders per kund och tidsperiod och överföra dem till Faktureringsvyn för t.ex. vecko- eller månadsfakturering.

Fakturering

Orders som inte är färdiga kan även kompletteras och prissättas i Faktureringsvyn. Det är också möjligt att samtaxera orders. Då fakturorna är färdiga skickas de som e-fakturor, med e-post eller skrivs ut för att skickas med brev.

Reskontra

Då en faktura är skickad överförs den antingen till LogiControls egen försäljningsreskontra eller elektroniskt till en extern reskontra. I LogiControls försäljningsreskontra kan man läsa in referensbetalningar från banken samt skicka betalningsuppmaningar och räntefakturor. LogiControls reskontra ger även möjlighet till realtidsvarningar vid inmatning av orders om kundens saldo har överstigit gränsen.

 

Besöksadress

Företagarvägen 7
65610 KORSHOLM
FINLAND
+358 (0)6 322 6100

 

Vår kundsupport betjänar

Vardagar (kl 8.00 – 16.00)
+358(0)6 322 6100
support@logicontrol.fi
Copyright © Oy NextLog Ab

 

LogiControl erbjuder anpassnings­möjligheter

Arrow-lue-lisää-basicVälj de egenskaper
som du behöver

 

Följ oss

NextLog-LinkedIn-button  NextLog-Instagram-button

Prenumerera-på-vårt-nyhetsbrev-knapp

Dataskyddsbeskrivning

 

AAA