NextLog

Oy Nextlog Ab är grundat år 2001 och beläget i Korsholm, norr om Vasa.

 

 

BAKGRUND

Med över 20 års erfarenhet av systemutveckling för transportbranschen och mångårig praktisk erfarenhet av branschen har vi samlat en del av den kunskap och erfarenhet som krävs för att kunna förstå kundernas processer och behov av systemegenskaper. Vi jobbar långsiktigt med fokus på kundens behov och vårt mål är att leverera helhetslösningar med hög kvalitet på produkterna, projektarbete och kundsupport. Vi tror att målsättningen kan uppnås genom ett smidigt samarbete med kunder och samarbetspartners.

 

bakgrund-bild

 

Nextlog-målgrupp-bild

 

 

 

MÅLGRUPP

Vår målgrupp är transport- och speditionsföretag med antingen egna eller underleverantörers fordon eller en kombination av dessa. Bland våra kunder finns olika aktörer inom branschen med avseende på företagsstorlek, typ av transporter och geografiskt område. Till målgruppen hör även producerande företag och handelsföretag, som köper transporttjänsterna men själv planerar och koordinerar transporterna.

 

KUNDNÄRA PRODUKTUTVECKLING

Hantering av stora informationsmängder på ett effektivt sätt är en stor utmaning för alla företag i dagens hårda konkurrens. Det här gäller i allra högsta grad också inom logistiken där vikten av att gods och information transporteras effektivt är avgörande för hur kunden uppfattar kvaliteten. Vår målsättning är att leverera system för en effektivare hantering av gods- och informationsflöden. Dessutom tror vi att man med hjälp av våra lösningar kan effektivera arbetsprocesserna och höja kvaliteteten på utförda transporter och kringtjänster och därigenom även höja lönsamheten.

Det här är möjligt med hjälp av en kundnära produktutveckling, långvarig erfarenhet av transportbranschen samt systemutvecklare med kunskap om hur de senaste verktygen inom informationsteknologin kan utnyttjas.

Nextlog-kundnära-produktutveckling-bild

Besöksadress

Företagarvägen 7
65610 KORSHOLM
FINLAND
+358 (0)6 322 6100

Vår kundsupport betjänar

Vardagar (kl 8.00 – 16.00)
+358(0)6 322 6100
support@logicontrol.fi
Copyright © Oy NextLog Ab

LogiControl erbjuder anpassningsmöjligheter

Välj de egenskaper som du behöver

Följ oss

NextLog-LinkedIn-button  NextLog-Instagram-button  Prenumerera-på-vårt-nyhetsbrev-knapp

Dataskyddsbeskrivning