NextLog

Oy Nextlog Ab on perustettu vuonna 2001 ja sijaitsee Mustasaaressa, Vaasan pohjoispuolella.

 

 

TAUSTA

Yli 20 vuoden kokemuksella kuljetusalan järjestelmäkehittäjänä ja pitkällä kuljetusalan käytännön työn kokemuksella olemme kartuttaneet taitoa ja kokemusta jota vaaditaan, pystyäksemme ymmärtämään asiakkaiden prosesseja sekä tarpeita järjestelmäominaisuuksista. Työskentelemme pitkäjänteisesti keskittyen asiakkaan tarpeisiin ja tavoitteenamme on toimittaa kokonaisratkaisuja laadukkailla tuotteilla, projektityöllä ja asiakaspalvelulla. Uskomme, että tavoitteeseen pääsee läheisellä yhteystyöllä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

 

tausta-kuva

 

Nextlog-kohderyhmä-kuva

 

 

 

KOHDERYHMÄ

Meidän kohderyhmäämme kuuluvat kuljetus- ja huolintayritykset, jotka käyttävät omia tai alihankkijoiden autoja tai molempia. Asiakkaidemme joukossa on alan eri toimijoita, huomioiden yrityskokoa, suoritealaa ja maantieteellistä sijaintia. Kohderyhmäämme kuuluvat myös tuotantolaitokset ja kaupat, jotka ostavat kuljetuspalveluja, mutta suunnittelevat ja koordinoivat itse kuljetuksensa.

 

ASIAKASLÄHTÖINEN TUOTEKEHITYS

 

Suurien tietomäärien käsittely tehokkaalla tavalla on haaste kaikille yrityksille tämän päivän kovassa kilpailussa. Tämä koskee vahvasti myös logistiikkaa, jossa tavaran lisäksi tehokkaasti liikkuva tieto on suuressa osassa siinä, miten asiakas kokee laadun. Meidän tavoitteena on toimittaa järjestelmä tavara- ja tietovirtojen tehostamiseen. Uskomme, että ratkaisujemme avulla voidaan tehostaa työprosesseja, parantaa suoritettujen kuljetusten ja oheispalveluiden tasoa sekä lisätä kannattavuutta.

Tämä on mahdollista, kun asiakaslähtöinen tuotekehitys, pitkäaikainen kokemus kuljetusalalta ja järjestelmäkehityksestä yhdistetään uusimpien teknologioiden hyödyntämiseen.

Nextlog-asiakaslähtöinen-tuotekehitys-kuva

 

 

”NextLogin kanssa työskentely on erittäin helppoa, luotettava ja kuunteleva kumppani. He ovat aina valmiina vastaamaan haasteisiin sekä valmiita kehittämään ohjelmaa sen mukaan mikä on asiakkaan tarve. Ongelmat hoidetaan heti ja palvelu on aina erittäin positiivista.”

 

– Katri Kalsta, NCS Finland

 

 

Käyntiosoite

Yrittäjäntie 7
65610 MUSTASAARI
SUOMI
+358 (0)6 322 6100

 

Asiakastuki palvelee

Arkisin (klo 8.00 – 16.00)
+358(0)6 322 6100
support@logicontrol.fi
Copyright © Oy NextLog Ab

 

LogiControlissa on paljon räätälöintimahdollisuuksia

Arrow-lue-lisää-basicValitse sinulle sopivat ominaisuudet

 

Seuraa meitä

NextLog-LinkedIn-button  NextLog-Instagram-button

Tilaa-uutiskirjeemme

Tietosuojaseloste

 

AAA