Integration

Tietojen sähköinen siirto tietojärjestelmien välillä

 

 

Tietojärjestelmien välinen integrointi (EDI)

Olemme yli 15 vuoden ajan toteuttaneet integraatioita LogiControlin ja useiden eri toiminnanohjausjärjestelmien välillä kuljetustilausten vastaanottamiseen, statusraportointiin ja kuitattujen asiakirjojen (POD) lähettämiseen sekä myös kuljetustilausten lähettämiseen alihankkijoille ja yhteistyökumppaneille.

Tämä tarkoittaa, että tiedot siirretään LogiControlin ja muiden IT-järjestelmien välillä reaaliajassa esimerkiksi EDIFACT, XML tai CSV tiedostosiirtona sekä myös API:n kautta. Saumattomien integraatioiden avulla kuljetusyrityksen arki tehostuu, kun samoja tietoja ei tarvitse enää syöttää monta kertaa.

Olemme myös viime vuosina ottaneet käyttöön elektroniset lauttavaraukset sekä integraatioita omien asiakkaidemme välillä. Näissä integraatioissa tiedot välittyvät reaaliajassa eri LogiControl-ympäristöjen välillä, mikä virtaviivaistaa jo ennestään hyvin toimivaa yhteistyötä.

 

chart-logicontrol-integrointi-tietojärjestelmä

 

Integration

Integraatiot tuovat säästöjä molemmille osapuolille

Sähköisten sanomien välittäminen kuljetusyrityksen ja toimeksiantajien tietojärjestelmien välillä mahdollistaa huomattavia säästöjä molemmille osapuolille.

Kun tiedot syötetään vain yhteen järjestelmään, saadaan konkreettisia säästöjä työajassa ja vähennetään riskiä syöttää tietoja väärin.

Tietovirtojen muuttuessa nopeammiksi syntyy hyötyä molemmille integraation osapuolille.

Ratkaisut eri tarpeisiin

 

 

”Tekemällä integraatioita asiakkaille, joilla on suuria tavaramääriä ja useita tilauksia viikossa on myös ajojärjestelijöiden työkuorma kevennetty.”

– Asiakaskokemus

 

 

Käyntiosoite

Yrittäjäntie 7
65610 MUSTASAARI
SUOMI
+358 (0)6 322 6100

 

Asiakastuki palvelee

Arkisin (klo 8.00 – 16.00)
+358(0)6 322 6100
support@logicontrol.fi
Copyright © Oy NextLog Ab

 

LogiControlissa on paljon räätälöintimahdollisuuksia

Arrow-lue-lisää-basicValitse sinulle sopivat ominaisuudet

 

Seuraa meitä

NextLog-LinkedIn-button  NextLog-Instagram-button

Tilaa-uutiskirjeemme

Tietosuojaseloste

 

AAA