Kiinnostavia uutisia kuljetusyrittäjille!

14/08/2019

myyntireskontra-ostoreskontra-logicontrol

Kehitämme järjestelmää jatkuvasti ja tämän vuoden aikana LogiControliin on lisätty myynti- ja ostoreskontra moduulit. Näiden avulla voidaan käsitellä sekä myynti- että ostolaskujen maksuja sähköisesti ja tuoda järjestelmään toimittajien verkkolaskuja, ilman manuaalista tallentamista. LogiControlista on myös mahdollista tuottaa likviditeetti-ennusteita reaaliaikaisen tiedon perusteella.

 

Hallinto LogiControlissa

LogiControlissa on helppo tarkistaa ja täydentää tilaukset kuljetusten suorittamisen jälkeen.

Esilaskutus

Laskutukseen hyväksytyt tilaukset täydennetään ja hinnoitellaan Esilaskutusnäkymässä. Dokumentinhallintaan skannatuilla rahtikirjoilla voidaan tehostaa tätä työtä, koska vastaanottajan kuittaamaat rahtikirjat ovat saatavilla reaaliajassa. Täydennyksen ja hinnoittelun jälkeen voidaan ryhmitellä tilaukset asiakkaan ja ajanjakson mukaan ja siirtää ne Laskutusnäkymään esimerkiksi viikoittaista tai kuukausittaista laskutusta varten.

Laskutus

Keskeneräiset tilaukset voidaan täydentää ja hinnoitella myös Laskutusnäkymässä. Tilausten yhteishinnoittelu on myös mahdollinen. Kun laskut ovat valmiit, lähetetään ne verkkolaskuina, sähköpostitse tai tulostetaan laskut lähetettäväksi kirjeitse.

Reskontra

Lasku siirretään joko LogiControlin omaan myyntireskontraan tai sähköisesti ulkoiseen reskontraan kun se on lähetetty asiakkaalle. LogiControlin myyntireskontrassa voidaan lukea viitesuorituksia sähköisesti pankista sekä lähettää maksumuistutuksia ja korkolaskuja. LogiControlin reskontra mahdollistaa myös reaaliaikaisia hälytyksiä tilauksia syötettäessä, jos asiakkaan saldo on ylittänyt rajan.

 

Käyntiosoite

Yrittäjäntie 7
65610 MUSTASAARI
SUOMI
+358 (0)6 322 6100

 

Asiakastuki palvelee

Arkisin (klo 8.00 – 16.00)
+358(0)6 322 6100
support@logicontrol.fi
Copyright © Oy NextLog Ab

 

LogiControlissa on paljon räätälöintimahdollisuuksia

Arrow-lue-lisää-basicValitse sinulle sopivat ominaisuudet

 

Seuraa meitä

NextLog-LinkedIn-button  NextLog-Instagram-button

Tilaa-uutiskirjeemme

Tietosuojaseloste

 

AAA