Wasaline integration

18/08/2022

Wasaline-integraatio

Wasaline utökade sin fraktkapacitet i och med att den nya färjan Aurora Botnia inledde sin trafik över Kvarken i slutet av augusti 2021. Med fler färjeavgångar och större fraktkapacitet har även behovet av snabba och smidiga dataflöden mellan transportsystem som LogiControl och Wasalines fraktbokningssystem CarRes ökat.

För att möta detta behov har vi därför utvecklat en integration mellan LogiControl och CarRes. Med denna integration hoppas vi kunna effektivera våra kunders bokningsflöden och vardag.

Hur fungerar integrationen?

Integrationen möjliggör en effektivare fraktbokning genom att bokningarna skickas elektroniskt direkt från LogiControl till CarRes. Bokningsunderlaget skapas automatiskt i LogiControl då trafikledaren planerar laster, resurser och färjeförbindelser. Bokningarna skickas sedan elektroniskt till Wasaline, varefter Wasaline i realtid returnerar en bokningsbekräftelse med bokningsnummer till LogiControl.

För våra och Wasalines gemensamma kunder innebär detta en snabbare och smidigare bokningsprocess med betydligt färre klick och mindre felrisk.

 

Kontakta oss för mer information

+358 (0)6 322 6100
contact@nextlog.fi

Besöksadress

Företagarvägen 7
65610 KORSHOLM
FINLAND
+358 (0)6 322 6100

Vår kundsupport betjänar

Vardagar (kl 8.00 – 16.00)
+358(0)6 322 6100
support@logicontrol.fi
Copyright © Oy NextLog Ab

LogiControl erbjuder anpassningsmöjligheter

Välj de egenskaper som du behöver

Följ oss

NextLog-LinkedIn-button  NextLog-Instagram-button  Prenumerera-på-vårt-nyhetsbrev-knapp

Dataskyddsbeskrivning