Wasaline integraatio

18/08/2022

Wasaline-integraatio

Wasaline lisäsi rahtikapasiteettiaan, kun uusi lautta Aurora Botnia aloitti liikennöinnin Merenkurkussa elokuussa 2021. Lauttavuorojen ja rahtikapasiteetin lisääntyessä tarve nopeille ja sujuville tietovirroille kuljetusjärjestelmien, kuten LogiControlin ja Wasalinen CarRes rahtivarausjärjestelmän, välillä on myös lisääntynyt.

Tämän tarpeen täyttämiseksi olemme kehittäneet integraation LogiControlin ja CarResin välille. Tämän integraation avulla toivomme voivamme tehostaa asiakkaidemme varausvirtoja ja arkea.

Miten integraatio toimii?

Integraatio mahdollistaa tehokkaamman rahtivarauksen lähettämällä varaukset sähköisesti suoraan LogiControlista CarResiin. LogiControl luo automaattisesti varauspohjan, kun ajojärjestelijä suunnittelee kuormia, resursseja ja lauttayhteyksiä. Varaukset lähetetään sen jälkeen sähköisesti Wasalinelle, jonka jälkeen Wasaline palauttaa varausvahvistuksen varausnumeroineen reaaliajassa LogiControliin.

Meidän ja Wasalinen yhteisille asiakkaille tämä tarkoittaa nopeampaa ja sujuvampaa varausprosessia, jossa on huomattavasti vähemmän klikkauksia ja pienempi virheriski.

 

 

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja

+358 (0)6 322 6100
contact@nextlog.fi

 

 

Käyntiosoite

Yrittäjäntie 7
65610 MUSTASAARI
SUOMI
+358 (0)6 322 6100

 

Asiakastuki palvelee

Arkisin (klo 8.00 – 16.00)
+358(0)6 322 6100
support@logicontrol.fi
Copyright © Oy NextLog Ab

 

LogiControlissa on paljon räätälöintimahdollisuuksia

Arrow-lue-lisää-basicValitse sinulle sopivat ominaisuudet

 

Seuraa meitä

NextLog-LinkedIn-button  NextLog-Instagram-button

Tilaa-uutiskirjeemme

Tietosuojaseloste

 

AAA