EDI Integraatiot

06/11/2019

Integraatiot

Nextlogilla kehittäjät työskentelevät tällä hetkellä paljon integraatioiden kanssa. Kaikki tämä siksi että asiakkaidemme jokapäiväinen työ olisi sujuvampaa.

Tietojärjestelmien välisten integrointien avulla yritykset voivat keskittää resurssinsa ydinliiketoimintaan sen sijasta, että aikaa kuluisi samojen tietojen syöttämiseen eri järjestelmiin useasti. Lisäksi samojen tietojen syöttäminen toistuvasti lisää virheiden mahdollisuutta.

LogiControlin ja asiakkaan järjestelmien välisten integraatioiden ansiosta tieto syötetään vain kerran. Tämä säästää työaikaa ja pienentää vääränlaisen datan riskiä.

Integraatiot voidaan toteuttaa esimerkiksi tiedostosiirron tai Web Service integrointien avulla. Molemmat vaihtoehdot ovat tällä hetkellä käytössä LogiControlin ja useiden ulkoisten järjestelmien välillä. Käyttäjän näkökulmasta tärkein ero näiden tekniikoiden välillä on se, että Web Service integrointi on reaaliaikaista, kun taas tiedostosiirto välittää tiedon yleensä hieman viiveellä.

 

 

”Tekemällä integraatioita asiakkaille, joilla on suuria tavaramääriä ja useita varauksia viikossa on ajojärjestelijöiden työkuorma kevennetty”

– Asiakaskokemus

 

Käyntiosoite

Yrittäjäntie 7
65610 MUSTASAARI
SUOMI
+358 (0)6 322 6100

Asiakastuki palvelee

Arkisin (klo 8.00 – 16.00)
+358(0)6 322 6100
support@logicontrol.fi
Copyright © Oy NextLog Ab

LogiControlissa on paljon räätälöintimahdollisuuksia

Valitse sinulle sopivat ominaisuudet

Seuraa meitä

NextLog-LinkedIn-button  NextLog-Instagram-button  Tilaa-uutiskirjeemme

Tietosuojaseloste