Uutuus! Ympäristöraportti päästöjen raportointiin

12/04/2022

Uutiset-ympäristöraportti

Kasvavat vaatimukset kestävämmälle logistiikalle ja pienentyneelle ilmastojalanjäljelle ovat ympäristön kannalta myönteisiä, mutta samalla ne aiheuttavat enemmän työtä kuljetusyrityksille. Kuljetusalan osuus maailman hiilidioksidipäästöistä on merkittävä, mikä jatkuvasti nostaa vaatimuksia alan kestävyyden lisäämiseksi. Samalla myös kuljetusten ostajien vaatimukset hiilidioksidipäästöjen nopeammasta ja tarkemmasta raportoinnista kasvavat.

Olemme kehittäneet uuden ympäristöraportin asiakaskohtaisten hiilidioksidipäästöjen raportointiin helpottaakseen tätä aikaa vievää työtä. Raportti perustuu LogiControlin tilaus- ja kuormatietoihin yhdistettynä muun muassa järjestelmään tallennettuihin päästökertoimiin. LogiReports-raportointityökalulla voidaan tulostaa täydelliset raportit esimerkiksi asiakas- ja lähetyskohtaisesti tietyltä ajanjaksolta.

Ympäristöraportti luodaan nopeasti ja automaattisesti esimerkiksi ajanjakson ja asiakasnumeroiden perusteella, minkä jälkeen raportti voidaan lähettää suoraan asiakkaalle tai viedä Exceliin jatkoanalyysejä varten. Ympäristöraportin avulla voidaan myös saada kokonaiskuva oman yrityksen ilmastojalanjäljestä.

Virtaviivaistamalla raportointia voidaan luoda raportteja automaattisesti muutamalla napsautuksella, samalla kun säästetty aikaa on käytettävissä muihin töihin.

 

 

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja

+358 (0)6 322 6100
contact@nextlog.fi

 

Käyntiosoite

Yrittäjäntie 7
65610 MUSTASAARI
SUOMI
+358 (0)6 322 6100

Asiakastuki palvelee

Arkisin (klo 8.00 – 16.00)
+358(0)6 322 6100
support@logicontrol.fi
Copyright © Oy NextLog Ab

LogiControlissa on paljon räätälöintimahdollisuuksia

Valitse sinulle sopivat ominaisuudet

Seuraa meitä

NextLog-LinkedIn-button  NextLog-Instagram-button  Tilaa-uutiskirjeemme

Tietosuojaseloste